paywatch - I Design sieraden 2019

Ga naar de inhoud
PAYWATCH
Olympic startte begin 2019 als eerste Nederlandse horlogemerk met de verkopen van de Paywatch. De Paywatch werkt hetzelfde als contactloos betalen met de betaalpas. Door de betaalchip dichtbij de betaalautomaat te houden, kun je er een contactloze betaling mee doen. Deze betaalchip zit verwerkt in de horlogeband van de Paywatch.
OLYMPIC PAYWATCH
Verbaasde blikken na betalingen met een horloge aan de kassa!   Geen ingewikkelde smartwatch, maar een stijlvol horloge met een moderne twist!
Zonder portemonnee of pinpas richting het strand deze zomer? Geen eindeloze zoektochten door een handtas die overvol is bij de kassa? Iedereen die bij ABN AMRO bankiert, kan vanaf nu gebruik maken van de Olympic Paywatch.
Olympic startte dit jaar als eerste Nederlandse horlogemerk met de verkopen van de Paywatch. De Paywatch werkt hetzelfde als contactloos betalen met de betaalpas. Door de betaalchip dichtbij de betaalautomaat te houden, kun je er een contactloze betaling mee doen. Deze betaalchip zit verwerkt in de horlogeband van de Paywatch.
De collectie bestaat uit zes dameshorloges en 8 herenhorloges  in verschillende kleuren en uitvoeringen. De modellen zijn tijdloos, verfrissend en bovendien zeer betaalbaar.

Meer weten? kijk op onze webshop of kom even langs in de winkel, Irene geeft u alle informatie.
Betalen met je horloge
Terug naar de inhoud