AS Relatieringen - Irenedesign sieraden

Logo
Adres
Ga naar de inhoud

AS Relatieringen

Aller Spanninga ringen.

Momenten die een gouden randje verdienen
Een trouwdag, verloving, vriendschap, relatie of andere mooie herinneringen. Momenten die je intensief beleefd. Bijzondere momenten die je wilt bezegelen. Dit doe je met de ringen van Aller Spanninga.
Wij hebben alles in huis om jouw wensen te vertalen naar ringen die het waard zijn om deze momenten te bezegelen. Niet voor niets kunnen wij buigen op 150 jaar ervaring in “ het gouden ambacht”  en is ons atelier uitgegroeid tot Nederlands enige, oudste en grootste ringenatelier in Nederland. Steeds met oog voor trends, mode en innovatie. Onze liefde en passie voor het vak weerspiegelen zich in onze topproducten.
Personalisatie
Aller Spanninga levert veel maatwerk voor klanten. Kun jij jouw ring niet vinden in de collectie? Ga dan naar een juwelier in de buurt en stel samen jouw droomring samen. Om het nog persoonlijker te maken kun je natuurlijk ook een tekst in de ringen laten graveren!
Een originele Aller Spanninga
Aller Spanninga is het enige ringenatelier in Nederland. Al jarenlang maken wij ringen die door veel mensen worden gedragen. Hoe je weet of jij een echte Aller Spanninga hebt gekregen? Op deze pagina kun je alle kenmerken zien die onze ringen hebben. Heb jij een ring besteld, dan is de kans groot dat je daar ook een certificaat bij hebt gekregen. Ook hieraan kun je zien dat het een echte Aller Spanninga ring is.
De gehele collectie zien?
Terug naar de inhoud